6 вересня – пре-паті фестивалю «Республіка»

6 вересня у фестиваль-ресторації відбулася попередня вечірка фестивалю «Республіка» за участі трьох українських гуртів, учасників фестивалю. Цього вечора гратимуть Vivienne Mort , Bahroma та Fontaliza .

Нагадаємо, третій міжнародний фестиваль «Республіка» відбуватиметься із 13 по 15 вересня у місті Кам’янець-Подільський . Цього року у фестивалі візьмуть участь понад 40 музичних колективів із України, Росії, Білорусі, Грузії. Переважну більшість гуртів ми обираємо серед колективів із чіткою соціальною позицією або серед музикантів, які підтримують ідею фестивалю Республіка. (Ляпис Трубецкой, Тартак, LOUNA, Сергій Бабкин, С.К.А.Й., Валентин Стрикало, Аддіс Абеба, МегамасС та багато інших).

У художній частині участь візьмуть біля 20 художників-муралістів із таких країн як Австралія, Німеччина, Італія, Іспанія, Польща, Україна, Росія.

У рамках фестивалю ми також втілимо проект «Мистецька інтервенція у міський простір», під час якого будуть розписувати фасади 10 будинків у різних районах міста. Цей захід здійснюватиметься за підтримки програми Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

Також традиційно, у рамках фестивалю, відбудеться екологічна акція з прибирання канйьону річки Смотрич. До акції ми плануємо залучити приблизно 300 волонтерів – місцевих мешканців та гостей фестивалю.

Поділитись у соц. мережах