21 лютого – гурт «ZERNO»

21 лютого у фестиваль-ресторації відбувся концерт житомирського гурту «ZERNO» .

Наше ZERNO було посіяне не так давно, але воно вже встигло пустити багато паростків — пісень, які щільно пробиваються у просторі і часі, заповнюючи все навколо своїм акустичним цвітом.

Ми граємо виключно свою, авторську музику. У складі: акустична гітара, бас-гітара, віолончель, перкуссія, барабани. Я — автор музики і частини текстів, граю на акустичній гітарі та співаю. Пісні переважно українською, також російською та англійською мовами. Зараз ми плідно працюємо над записом нашого першого альбому, презентацію якого плануємо на весну цього року.

Останнім часом, досить важко розібратися у стилях будь-якого виду мистецтва. Ми граємо як фолк-рок, так і інді-фолк, як інді-рок, так і бріт-поп та ще купа іншого різного року. Все це ми об’єднали в такий-собі власний стиль — АРТ АКУСТІК МЬЮЗІК.

Музика, яку ми граємо, сповнена сенсом. Кожне слово та кожна нота наших пісень — це трансформація пережитих емоцій та відчуттів, вилита в музику. Велика подяка музикантам ZERNO, які, відчуваючи мене сердцем, з легкістю та посмішкою, народжують свої дивні партії. Окрема подяка Катрусі Волошиній, українській поетці, за фантастичні тексти та особисту підтримку!

Наша програма на сьогодні складається із приблизно двадцяти пісень. Приходьте, спробуємо приємно вас здивувати!

Поділитись у соц. мережах