29 червня – гурт «13»

29 червня у фестиваль-ресторації відбулася концерт-презентація київського гурту «13» . Це буде перший великий “сольник”, до якого група готує кілька сюрпризів. В рамках концерту було презентовано дебютний кліп на пісню “Живи на межі”.

В 2013 році “13” презентували дебютний EP “50/50”. Колектив почав формуватися ще у 2010 році. З того часу було 6 ротацій у складі. Засновниками та незмінними учасниками є Сергій (ударні) та Олег (фронтмен). Другий в рамках свого сайд-проекту “МЁД” пройшов у Топ-50 другого сезону “Х-фактор”. Дмитро (басист/бек-вокаліст) у бенді вже вдруге – перша спроба закінчилась річною “відпусткою”. Наймолодший учасник — Віталік (лід-гітарист),часом його порівнюють зі Slash’ом із Guns’n’Roses технікою гри та манерою поведінки на сцені.

На сьогодні гурт характеризує свою музику як пост-ґрандж, але при цьому не обмежується будь-якими рамками і не соромиться експерементувати з різними стилями… Хоч хлопці з “13” і заперечують містичний “нещасливий” зміст своєї назви, але перед першим студійним записом барабанщик зламав руку, вокаліст по дорозі на репетицією застрягав на кілька годин в ліфті, басист постійно травмував кінцівки, а гітарист узагалі не зміг вийти з дому і поїхати на концерт через зламаний дверний замок…

Поділитись у соц. мережах