30 серпня – pre-party фестивалю «Республіка»

30 серпня у фестиваль-ресторації відбулася попередня вечірка фестивалю «Республіка» за участі команди Fontaliza , а також кількох київських гуртів, учасників фестивалю. Розіграш квитків на фестиваль , а також подарунки!

Нагадаємо, Четвертий міжнародний соціо-культурний фестиваль «Республіка» відбуватиметься із 5 по 7 вересня у місті Кам’янець-Подільський. Цього року у фестивалі братимуть участь близько 40 музичних гуртів не лише з України, а й з-за кордону. Серед уже заявлених учасників: Скрябін, Bahroma, Dakh Daughters, Поліна Республіка, Sciana, Слот — та багато інших. Організатори також заявили про домовленість із хедлайнером всього фестивалю, який наразі побажав залишатися інкогніто та буде офіційно оголошений за декілька днів до початку фестивалю.

У художній частині фестивалю художники (райтери) працюватимуть над розписуванням фасадів будинків по всьому місту. Також відбуватимуться майстер-класи із виготовлення трафаретів для протестного графіті, які потім всі учасники і намалюють. Як і щороку, у рамках фестивалю відбудеться еко-акція з прибирання каньйону річки Смотрич та інших частин міста.

Поділитись у соц. мережах