12 грудня – презентація альбому «движок» від гурту «KARIZZA»

12 грудня (неділя) в 20:00 у фестиваль-ресторації «Диван» відбудеться концерт-презентація диску «движок» від гурту KARIZZA.

KARIZZA — перший гурт в Україні, який виконує музику в стилі poetronic, що означає синтез поезії та електронної музики. Творчість KARIZZA привернула увагу слухачів сильною поетикою, подачею текстів та індивідуальним саундом. Нещодавно KARIZZA увійшли до збірки реміксів Ru Trip Community – «Отпечатки», де музиканти були представлені треком «Женщина декаданса» і реміксом на нього.

Альбом «движок» — це 13 треків і 2 ремікси. До альбому ввійшли вже розібрані на цитати композиції „Женщина декаданса”, „Ноль копеек”, „Апельсин”, „Останься”. Всі інші пісні – нові, але з тим же фірмовим саундом KARIZZA. Співпродюсером запису виступив Сєва Солнцев з гурту «Надто сонна» a.k.a. 2sleepy.

Реліз альбому в Інтернеті стартує 6 грудня на лейблі Ultra Vague Recordings, і одразу ж буде доступний для вільного зкачування. Диск буде випущений у 2011 році і представлятиме собою дизайнерський буклет.

Переглянути сторінку гурту KARIZZA.

Коли:
12 гурдня (неділя) в 20:00
Вхід: вільний

Поділитись у соц. мережах